tag:blogger.com,1999:blog-6107688451292648094.post1367927254735740181..comments2024-03-04T14:27:31.331+01:00Comments on Rozpustne gotowanie: Cevapcici, czyli bałkańskie kotleciki.Rozpustne gotowaniehttp://www.blogger.com/profile/14180828937533318632noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6107688451292648094.post-30368149993411636172021-05-10T22:28:17.918+02:002021-05-10T22:28:17.918+02:00Bardzo polecam 😊Bardzo polecam 😊Rozpustne gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/14180828937533318632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6107688451292648094.post-62186809506034480432021-05-08T15:39:49.953+02:002021-05-08T15:39:49.953+02:00Proszek do pieczenia ? Kwaśny węglan sodu powinien...Proszek do pieczenia ? Kwaśny węglan sodu powinien zmiękczać mięso. Może to dobry sposób . Spróbuję. Przepis wygląda smakowicie , a ja mam w lodówce mięsko mielone i proszek albo sodę też znajdę. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06367002201410793974noreply@blogger.com